Laden...

Jansegers Isolatie Plaatsingsdienst

Van inventarisatie tot plaatsing

Jansegers isolatie gaat niet zomaar aan de slag. Ons isolatie-team wil graag goed voorbereid beginnen. Dat betekent dat we uw aanvraag serieus nemen. Wie kiest voor Jansegers Isolatie, kiest voor kwaliteit en service.

 • Professioneel advies als beginpunt

  Wilt u uw dak of zoldervloer isoleren? Wij komen vrijblijvend ter plaatse voor een gratis prijsofferte. Een vertegenwoordiger van Jansegers Isolatie voert een grondige opmeting en analyse uit. Op basis daarvan krijgt u isolatieadvies op maat samen met een gedetailleerde prijsofferte die ter plaatse wordt opgemaakt. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.
 • Een uitgewerkt isolatiedossier
  Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan stellen we met de grootste zorg uw dossier samen. We bespreken de mogelijke uitvoeringsdatum en we kijken er ook op toe dat onze voorgestelde oplossing beantwoordt aan de nieuwe regelgevingen/ subsidievoorwaarden.
 • Uitvoering tot in detail

  Plaatsing van isolatie is secuur werk waarbij zelfs het kleinste detail belangrijk is. Daarom worden de werken uitgevoerd door onze eigen deskundige vakmensen.
 • Minutieuze controle 

  Goede dienstverlening betekent niet alleen een kwalitatief hoogstaande uitvoering, maar eveneens een grondige ‘check’ achteraf. Op het einde van de uitgevoerde werken gaan de plaatsers met u rond voor een controle van hun uitgevoerde werken. Voor u als klant is dit het perfecte moment om uw eventuele vragen en opmerkingen te laten horen.
 • Ondersteuning bij uw premie aanvraag
  Uw investering in de isolatie geeft u recht op allerhande premies en voordelen. Helaas is de aanvraag en de administratieve afhandeling niet altijd evident. Jansegers isolatie bezorgt en begeleidt u daarom bij de afhandeling van de nodige premiedocumenten.

 

Samenwerken met Jansegers Isolatie?

Uw tevredenheid is onze zorg.

Zo ziet u in één oogopslag wat u van ons kunt verwachten. Niet enkel zijn wij geregistreerd aannemer maar eveneens zijn wij door ons jarenlange ervaring en professionaliteit een erkende firma door het ministerie van energie.
Goed advies, service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel en trachten wij op allerlei manieren te garanderen.
Contacteer ons

Jansegers Isolatie Plaatsingsdienst

 

Realisaties

Plaatsing van PIR/PUR tegen hellend dak

Plaatsing van glaswol op de zoldervloer afgewerkt met bruggen en OSB – platen

Plaatsing van spijkerflensdekens

Plaatsing van PUR isolatieplaten op de zoldervloer

 

 

Plaatsing dakisolatie