Laden...

Geëxpandeerde Polystyreen (EPS)

Geëxpandeerd polystyreen, kortweg EPS, is een veelzijdig product met indrukwekkende isolatieprestaties.

Alpor isolatie is een Oostenrijkse fabrikant die zich ontwikkeld heeft tot een bedrijf dat steeds innovatieve isolatie systemen op de markt brengt.
Permanente nieuwe en verdere ontwikkelingen is het uitgangspunt van Alpor.

Alpor investeert veel in onderzoek, productontwikkeling en productinnovatie. Permanente nieuwe en verdere ontwikkelingen die volledig aansluiten op de specifieke wensen van de afnemers is het uitgangspunt van Alpor. Je kunt Alpor platen snel en makkelijk zelf plaatsen – de platen zijn in elkaar te klikken via een tand en groef systeem. Hiervoor heb je geen speciaal gereedschap nodig – alpor DUO plus kunt u makkelijk snijden met een handzaag. Je voelt je niet geroepen of hebt geen tijd om het allemaal zelf te plaatsen, dan hebben wij steeds ons technisch personeel beschikbaar voor u om dit voor u te plaatsen.

alpor-logo

 

IsoBouw SLIMFORT

Buitengevelisolatie t.b.v. droge gevelbekleding

SlimFort is een nieuwe gevelisolatie voor gevels die met esthetische beplating worden afgewerkt. Deze gepatenteerde innovatie onderscheidt zich door de toepassing van de geïntegreerde beugels. Dankzij deze beugels ontstaat er een doorlopende isolatielaag zonder onderbrekingen met houten latten. De isolatieplaten en het stelwerk kunnen snel en eenvoudig door één persoon worden geplaatst.

Producten

Onder spanten isolatiepaneel

Alpor Granulaat

Alpor DUO plus Zoldervloerisolatie

IsoBouw Slimfort