Laden...

Polyisocyanuraat (PIR)

BauderPIR

De isolatieplaat voor spouwmuren, vloeren, platte en hellende daken met een uitstekend isolerend vermogen

Eigenschappen

  • BauderPIR is een onmisbaar materiaal in de bouwwereld geworden.
  • BauderPIR isolatieplaten hebben een lage warmtegeleidingscoefficient λD= 0,022 W/(mK).
  • BauderPIR is een isolatiemateriaal met een zeer geringe warmtegeleidingscoefficient en voldoet al bij geringe diktes aan de huidige strenge normen. Door de goede isolerende werking wordt de eindgebruiker in staat gesteld een hoog rendement te behalen en daardoor energie te besparen.
  • Met een continue koudebestendigheid van -30˚C en een continue Warmtebestendigheid van +100˚C, en zelfs kortstondig 250˚C, bewijst BauderPIR sedert decennia zijn uitstekende temperatuursbelastbaarheid. Vooral op platte daken, waar voortdurend wisselende temperaturen voorkomen, is dit voor de veiligheid en duurzaamheid van een gebouw van zeer groot belang.
  • BauderPIR is voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden leverbaar in verschillende uitvoeringen. Op maat gemaakte oplossingen en verschillende afwerkingen bieden voor vrijwel ieder probleem een oplossing.
  • Bauder is één van de grootste producenten van polyurethaanschuim en polyisocyanuraatschuim, een isolatiemateriaal met uitstekende kwaliteitskenmerken. In een tijd waarin veel gesproken wordt over milieu en energiebesparing worden voortdurend hogere eisen aan isolatiematerialen gesteld. Dit product, dat Bauder produceert onder de merknaam BauderPIR beschikt over een zeer uitgebreid gamma isolatie platen.

 

BauderPIR spouwmuurisolatie

Bauder PIR spouwmuurisolatie